Trainingen zònder N maar mét persoonlijke aandacht.

neem contact op!

Wie ben ik? (Inge)

 

Ik ben Inge Kats-Brekelmans.

Geboren in 1975

Getrouwd met John

Moeder van 3 knappe zonen.

Ik hou van onverwachte dingen, buiten zijn en lachen.

 

Anderen omschrijven mij als: warm, veilig, integer en liefdevol.

 

Jarenlang heb ik met dieren gewerkt en dieren spelen nog steeds een grote rol in mijn leven. Met name mijn boxer Elmo neemt een grote plek in mijn hart en mijn dagindeling. In 2000 ging ik actief aan de slag met mijn eigen ontwikkeling door het volgen van meditatietrainingen en energiewerk, dit deed ik tot 2008.

 

In 2008 kwam ik, na een burn-out, in aanraking met NLP, ik volgde een Practitioner opleiding, voor mijn eigen ontwikkeling, dit maakte dat alles er ineens heel anders uit kwam te zien, de dingen die ik leerde maakten dat ik anders, positiever in het leven kwam te staan.

 

Ik besloot dat ik ook anderen  graag verder wilde helpen en dat mijn ervaringen daarbij konden helpen. Ik koos ervoor me verder in NLP te verdiepen, volgde een NLP Master-, Coach- en Trainersopleiding en kon direct daarna aan de slag bij als trainer. Na 4,5 jaar intensief trainen voor een ander opleidingsinstituut besloot ik mijn eigen op te richten: TRAINiNGE was geboren. Vanuit TRAINiNGE kan ik nog meer de kwaliteit en persoonlijke aandacht bieden die ik zo belangrijk vind.

 

Behalve NLP houdt ook HNLP mij bezig. Ik volg met veel plezier de laatste inzichten door te leren van internationale trainers als Matt Hudson en John Overdurf. Verder volgde ik de afgelopen jaren trainingen in/over systemisch werk, New Code NLP, karakterstructuren (maskermaker), EMDR, EFT, Transactionele analyse, oplossingsgericht coachen, vrouwenkracht, Emotioneel Lichaamswerk, Reiki en Leiderschap en overdracht bij o.a. Phoenix, Itan, BASEline, Vilavida en Inzigd. Ik blijf het ontzettend leuk vinden om te leren over mijzelf en anderen. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

 

Wil je meer weten?   Contact   Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Wie ben ik? (Monique)

 

Monique Hoogenboom

Geboren in 1961

Getrouwd met Peter

Moeder van 3 volwassen dochters

Oma van 3 prachtige kleinkinderen.

 

Ze werkt als internationaal gecertificeerd (h)NLP- trainer en als gediplomeerd (kunstzinnig) coach vanuit haar eigen bedrijf Parenda. Zij werkt samen met TRAINiNGE waarbij zij de training Kunstzinnig Coachen en Trainen verzorgt en samen met Inge Brekelmans de NLP-Coachopleiding geeft.

 

Monique heeft 24 jaar in het onderwijs gewerkt als muziekdocent, groepsleerkracht en directielid. Wat haar hierin het meest blij maakte, waren de persoonlijke contacten met kinderen, ouders en collega’s. Om meer over communicatie te leren, volgde zij een coachopleiding die zij in 2007 afrondde. Gegrepen door de kracht van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding begon zij haar bedrijf Parenda en verliet het onderwijs.

Zij volgde daarna diverse opleidingen in onder andere (h)NLP, Kunstzinnig coachen, Systemisch Werk, Relatietherapie, New Code NLP, Transactionele Analyse, Karakterstructuren.

 

Vanuit haar motto: ‘Een leven lang leren, een mens raakt nooit uitgeleerd’, blijft zij zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van trainingen, na- en bijscholingen bij vooraanstaande (internationale) trainers en coaches.

 

Tijdens haar werk als coach en trainer vindt zij het belangrijk dat mensen zich 100% op hun gemak voelen, dat zij plezier hebben, kunnen lachen en van daaruit kunnen leren, ontwikkelen en veranderen. Een coaching of training bij haar volgen betekent dat je veel warmte, gezelligheid en humor ontmoet en daarnaast vooral JEZELF.