opleidingsinstituut en coaching

2 daagse training Systemisch Werken

In deze training maak je kennis met de basisuitgangspunten van Systemisch Werken. Je krijgt meer inzicht in je eigen familiesysteem en leert de kennis van familieopstellingen toe te passen bijvoorbeeld in coaching. De training leert je NIET om grote opstellingen te begeleiden.

We leven, werken en leren in systemen. Zo vormt ons gezin van herkomst een systeem maar ook de organisatie of het team waarin je werkt of de sportschool waar je lid van bent. In het systeem waarin mensen leven, werken of leren kunnen dynamieken ontstaan die het systeem verstoren. Door elementen uit zo'n systeem in de ruimte op te stellen, worden deze dynamieken zichtbaar en komen mogelijke oplossingen in beeld. Er komt meer balans en rust.
Vanuit Systemisch Werken kun je werken met familieopstellingen, loopbaanopstellingen, organisatieopstellingen en zelfs met gezondheidsopstellingen.

Voor wie is de training Systemisch Werken bedoeld?

Mogelijk herken je jezelf in een (of meer) van de volgende zaken: je zorgt voor veel mensen om je heen, je hebt het gevoel er niet helemaal bij te horen, je trekt jezelf in bepaalde situaties terug, je voelt verdriet van ander(en) aan, je bent goed in het vermijden van conflicten of je wilt altijd bemiddelen, je geeft veel, je kent niet-functionele angsten, je blijft lang boos of verdrietig.

Deze 2-daagse training Systemisch Werken is toegankelijk voor iedereen die bereid is actief deel te nemen en eigen persoonlijke onderwerpen in te brengen. Het kan natuurlijk ook dat je beroepsmatig werkt als bijvoorbeeld (kinder)coach, leerkracht of trainer, ook dan is deze workshop zeer interessant omdat je kennis maakt met de basismodules van Systemisch Werken. Je kunt het geleerde direct toepassen binnen je eigen privéleven en/of werk

Trainer

Data van deze 2-daagse training

  •  do 30 en vr 31 maart 2023

TIJD: 9.30-16.00 uur

Instapvoorwaarden

  • MBO werk- en denkniveau is gewenst
  • Openstaan voor zelfreflectie en feedback
  • Bereidheid eigen organisatie-, of familiethema's in te brengen

Jouw investering

  • Jouw investering voor deze tweedaagse € 333,=
    Dit bedrag is inclusief handout en een goede lunch, koffie, thee, lekkers.
  • Eigen persoonlijke inbreng

Kwalificatie

Na het volgen van deze training krijg je, indien gewenst, een bewijs van deelname.