opleidingsinstituut en coaching

Leer EFT toepassen in één dag!

ACTIE, kom met z'n tweeën en krijg korting: 

voel je vrij met EFT

EFT: Emotional Freedom Techniques is een makkelijke methode om vrijer te zijn van o.a. overtuigingen en emoties.

Een soort van EHBO-toolkit voor jezelf en je dierbaren.

Emoties, herinneringen en overtuigingen die je hebt opgeslagen in je lichaam, laat je letterlijk los door deze ‘emotionele acupressuur’. Emotional Freedom Techniques is een effectieve methode die steeds meer belangstelling krijgt vanwege de goede resultaten bij stressgerelateerde klachten.

Tijdens deze workshop leer je in 1 dag hoe je EFT zelf kunt toepassen. Behalve zinvol is deze dag ook erg leuk en hoef je even niets te regelen: lunch, koffie, thee en dergelijke is namelijk inbegrepen.

Bij EFT wordt gebruik gemaakt van accupunctur punten, hier komen echter geen naaldjes aan te pas, maar wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige klopmethode. Door te kloppen op deze punten worden opgeslagen emoties, overtuigingen, spanningen en nog veel meer echt losgelaten. 

EFT is gemakkelijk zelf te leren en fijn om toe te passen voor jezelf maar ook voor je dierbaren, bijvoorbeeld kinderen.

Voel je vrij(er) met EFT!


De training wordt gegeven door internationaal gecertificeerd (H)NLP trainer Inge Kats- Brekelmans, zij werkt ruim 5 jaar met EFT in coaching.

Datum: zaterdag 9 mei 2020

Tijd: 9.30 tot 16.00 uur.


Locatie: TRAINiNGE, Middenraai 62, 7912 TL, Nieuweroord


Instapvoorwaarden
Bereidheid aan de slag te gaan met individuele thema’s
• Jouw investering
€ 125,= (inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee, lekkers)
• Neem je iemand mee? Dan krijg je een mooie korting: samen betalen jullie geen €250,= maar €222,=

Kwalificatie
Na het volgen van deze training krijg je, indien gewenst, een bewijs van deelname.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten? Neem contact op. Of schrijf je in via het inschrijfformulier

Reacties van deelnemers:

Wauw, wat is dit handig en gemakkelijk in te zetten. Tijdens de trainingsdag bedacht ik al allemaal momenten waarop ik het kon gebruiken en toen ik thuis kwam was mijn zoontje heel verdrietig, heb ik het op hem toegepast. Opvallend hoe snel hij zich beter voelde. Ik ga dit heel veel toepassen! ~Henriëtte

EFT is echt het eerste wat mij echt helpt om in- en door te slapen. Alleen al de wetenschap dat ik middels kloppen makkelijk in slaap val, geeft me rust en vervult me met dankbaarheid. ~Janna