Informatie voor werkgevers over de NLP Practitioner opleiding

Mijn medewerker wil een NLP Practitioner opleiding gaan volgen

Regelmatig krijgen wij van een werkgever de vraag ’wat is het effect als mijn medewerker een NLP Practitioner opleiding gaat volgen?’ Hoewel iedere medewerker natuurlijk verschillende doelen heeft om deze opleiding te doen, geldt in ieder geval dat een medewerker dit doet omdat hij of zij wil groeien in het werk en de kwaliteit van communicatie en functioneren wil verbeteren. Dat kan bijvoorbeeld zijn in het leidinggeven aan medewerkers of in het samenwerken met collega’s. Ook zijn de inzichten uit de opleiding direct toe te passen in klantcontacten of in het coachen van mensen of teams binnen de organisatie.

Waarom NLP?

NLP geeft onder meer inzicht in hoe communicatie werkt en hoe uw medewerker effectiever kan communiceren. NLP geeft mensen ook gereedschappen om te veranderen en geeft mogelijkheden om anders te kijken naar zichzelf en naar anderen. Men wordt zich meer bewust van de sturing achter het eigen gedrag en dat van anderen. NLP helpt mensen hun leven bewuster vorm te geven en doelen gemakkelijker te bereiken, zowel zakelijk als persoonlijk.

Voorbeelden van effecten voor uw medewerker

Enkele voorbeelden van het effect van een NLP opleiding zijn:

Contact

Wilt u meer weten over de opleiding en de resultaten ervan of heeft u behoefte aan persoonlijk contact hierover? Neem dan gerust contact op met:
Inge Kats-Brekelmans (trainer, opleidingsadviseur) | 06-23587279