opleidingsinstituut en coaching

Jouw (h) NLP trainer en coach, iNGE Kats-Brekelmans

'Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!'


Mag ik mijzelf aan je voorstellen?

Mijn naam is Inge, geboren in 1975 en al jaren getrouwd met John. Ik ben moeder van 3 zonen en woon in Nieuweroord (gemeente Hoogeveen). Mijn leven lang jaag ik al mijn dromen na en maak ze steeds waar. Zo heb ik jarenlang met dieren gewerkt, een meisjesdroom. Daarna volgde ik mijn droom om NLP trainer te worden en onlangs maakte ik mijn droom van een eigen trainingslocatie waar. Hoe? Dat leer ik je graag.

Mijn reis ging als volgt:

In 2000 ging ik actief aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling door het volgen van meditatietrainingen en energiewerk. In 2007 kwam ik, na een burn-out, in aanraking met NLP, door een Practitioner opleiding te volgen. Ineens ervaarde ik dat het leven er heel anders uit kwam te zien; ik leerde dat ik anders, positiever in het leven kon staan.

Ik ging mij verder in NLP verdiepen omdat ik mijn ervaring graag met anderen wilde delen. Ik volgde een NLP Master-, Coach- en Trainersopleiding en kon direct aan de slag als trainer.
Na 4,5 jaar intensief trainen voor een groot opleidingsinstituut, besloot ik vanuit mijn wens meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden, mijn eigen opleidingsinstituut op te richten: TRAINiNGE was geboren. Vanuit TRAINiNGE kan ik lesgeven op de manier die ik graag wil en daar krijg ik veel moois voor terug doordat ik zie welke stappen mijn klanten zetten.

Behalve als trainer en coach ben ik in te huren als TRAINiNGsacteur. Meer hierover lees je <<hier>>

Wat zijn mijn inspiratiebronnen om mijn vak als (h) NLP trainer uit te voeren?

Ik volg met veel plezier de laatste inzichten op het gebied van NLP en HNLP door te leren van internationale trainers zoals bijvoorbeeld Matt Hudson en John Overdurf.
Vanuit mijn vak en interesse volgde ik de laatste jaren de meest up-to-date trainingen op het gebied van systemisch werk, relaties, coaching, New Code NLP, karakterstructuren, EMDR, EFT, Transactionele analyse, oplossingsgericht coachen, vrouwenkracht, Emotioneel Lichaamswerk, Reiki en Leiderschap bij o.a. Bureau Land, Phoenix opleidingen, ITAN, BASEline, Vilavida, Inzigd, BMLI, Bodymind opleidingen, Trainersacteuracademie en Weisfelt.

 


Wil je meer weten?Leg contact en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

TRAINiNGE is onderdeel van TemeT opleidingen coöperatie, een CRKBO geaccrediteerd instituut en aangesloten bij de NvHNLP, de ABNLP, het CRKBO en Phoenix’ Ethische code.