opleidingsinstituut en coaching

Jouw (h) NLP trainer en coach, Monique Hoogenboom

 

 ‘Een leven lang leren, een mens raakt nooit uitgeleerd’.    

                                                                                                                                                                                                                                   

Monique Hoogenboom (geboren in 1961) werkt als internationaal gecertificeerd (h) NLP Master trainer en als gediplomeerd (kunstzinnig) coach vanuit haar eigen bedrijf Parenda in Amersfoort.

Monique werkt samen met TRAINiNGE, waarbij zij de training Kunstzinnig Coachen en Trainen verzorgt en in samenwerking met Inge, de NLP-Coachopleiding en NLP Trainersopleiding geeft.

Monique heeft 24 jaar in het onderwijs gewerkt als muziekdocent, groepsleerkracht en directielid. Wat haar hierin het meest blij maakte, waren de persoonlijke contacten met kinderen, ouders en collega’s.
Om meer over communicatie te leren, volgde zij een coachopleiding die zij in 2007 afrondde. Gegrepen door de kracht van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding begon zij haar bedrijf Parenda en verliet het onderwijs.
Zij volgde daarna diverse opleidingen in onder andere H-NLP, Kunstzinnig coachen, Systemisch Werk, Relatietherapie, New Code NLP, Transactionele Analyse, Karakterstructuren.


Een leven lang leren, een mens raakt nooit uitgeleerd

Monique Hoogenboom blijft zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van trainingen, na- en bijscholingen bij vooraanstaande (internationale) trainers en coaches.

Tijdens haar werk als coach en trainer vindt zij het belangrijk dat mensen zich 100% op hun gemak voelen, dat zij plezier hebben, kunnen lachen en van daaruit kunnen leren, ontwikkelen en veranderen.
Een coaching of training bij haar volgen betekent dat je veel warmte, gezelligheid en humor ontmoet en daarnaast vooral JEZELF.

                                                                                                                                                                                                                                          foto monique 2019

TRAINiNGE is onderdeel van TemeT opleidingen coöperatie en aangesloten bij de NvHNLP, de ABNLP, het CRKBO en Phoenix’ Ethische code. Tevens onderdeel van Matchgroep Hoogeveense Uitdaging