NLP Coaching

NLP Coaching

Wat is NLP coaching?

Zit je niet zo lekker in je vel? Ben je vermoeid of heb je het gevoel dat je meer moet doen dan je eigenlijk aankunt? Dat is erg vervelend en wanneer dit langere tijd doorgaat kan het leiden tot oververmoeidheid of zelfs een burn-out.

NLP coaching helpt jou om weer beter in je energie te komen, doordat jouw coach je bewust maakt van jouw eigen gedrag en waar dat vandaan komt. De dingen die ons veel energie kosten doen we veelal onbewust. En als je niet weet wat je doet, weet je ook niet wat je zou moeten veranderen. Een coach luistert op een andere manier naar jouw valkuilen en helpt je in te zien waar ze liggen. Een NLP coach gebruikt NLP technieken om jouw gedrag te veranderen. Hierdoor hoef je niet telkens dezelfde patronen te blijven herhalen.

waarom zou ik naar een coach gaan?

NLP coaching voor meer balans in je leven

Wil je meer balans in jouw leven? Bijvoorbeeld tussen je werk en thuis? Ook daarin speelt onbewust gedrag een grote rol. Maar vaak ook jouw overtuigingen. Datgene wat voor jou waar is geeft vorm aan hoe jij de dingen doet. Wanneer je blijft denken wat je altijd al dacht, blijf je doen wat je altijd al deed en wanneer je blijft doen wat je altijd al deed, dan blijf je de uitkomst krijgen die je altijd al kreeg.

NLP coaching is geschikt voor mensen die bereid zijn naar zichzelf en hun eigen gedrag te kijken. Wanneer je de confrontatie aandurft kan een coach jou echt verder helpen. Je komt weer meer in je eigen kracht. De coach helpt om je gedachten, overtuigingen, gevoelens en gedragingen in kaart te brengen. De wisselwerking tussen die vier zorgen ervoor dat je je minder goed gaat voelen. NLP biedt allerlei technieken om hier invloed op uit te oefenen. Zo leer je je eigen gedachten te beheersen, je overtuigingen te veranderen, de baas te zijn over je gevoelens en zelf te bepalen welk gedrag je wil laten zien. Dan word jij de bestuurder van de bus van jouw leven, wie wil dat nou niet?

Jaren ervaring
0 +
Coaching min

Wat kan coaching toevoegen?

Redenen voor coaching

Er kunnen allerlei redenen zijn om de hulp van een coach in te roepen. Dit kan zijn omdat je voor jezelf alles even op een rijtje wilt zetten. Zoals gezegd kan het ook bij burn-out klachten werken of wanneer je niet lekker in je vel zit. Een ander moment waarop coaching erg fijn kan zijn is na verlies van een dierbare of bijvoorbeeld verlies van je relatie. Of wanneer je andere grote veranderingen achter de rug hebt of deze juist nog gaan komen.

Wanneer het niet zo lekker gaat op school, met je studie of op je werk kan een coach jou ook verder op weg helpen. Bij TRAINiNGE kun je geen loopbaancoaching volgen, daarvoor verwijs ik je graag door naar een collega. Wel kan ik je helpen jouw kwaliteiten te ontdekken of uit te vinden wat jouw passie is, waar jij ’s morgens je bed voor uit zou springen.

Regelmatig ben ik als coach ook gewoon een klankbord, iemand bij wie je je ongecensureerde verhaal kwijt mag. Iemand die naar je luistert en wanneer wenselijk feedback geeft op datgene wat je hebt vertelt. Soms kan het fijn zijn om gewoon even je verhaal te doen en te weten dat er naar je geluisterd word

Coaching

Vaak roepen mensen de hulp in van een (NLP) coach wanneer zij hun leven opnieuw richting willen geven, meer sociale contacten willen hebben of gewoon gelukkiger willen zijn. Maar ook wanneer je twijfelt aan je kwaliteiten als leidinggevende, je relatie wilt verbeteren met je partner, kinderen of ouders ben je bij TRAINiNGE aan het juiste adres. Coaching bij iNGE is meer dan alleen NLP coaching, door haar kennis van systemisch werk (familiebanden en de dynamieken die in families kunnen spelen) en andere technieken en inzichten legt zij snel de vinger op de zere plek. Haar uitgebreide kennis en ervaring met veel verschillende methoden maakt dat er altijd wel een manier is om met jouw verhaal aan de slag te gaan.

De kosten voor particulieren zijn: €100,= per sessie. Voor relatiecoaching: €130,= per sessie (evt is apart factureren mogelijk).

Bedrijven betalen € 175.= exclusief BTW (21%) per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

TRAINiNGE, een vertrouwde plek voor NLP coaching

NLP coaching in Drenthe

Met meer dan 15 jaar ervaring als personal coach ben je bij TRAINiNGE, NLP academie in Drenthe, op een vertrouwde plek. Coaching levert je dan ook meer zelfvertrouwen, kennis over jezelf en inzicht in de mensen om je heen. Het leert je over jouw energie, hoe jij je batterij weer kan opladen. Weten waar je grenzen liggen en deze durven te bewaken. Soms moet je daarvoor even uit je veilige ruimte (je comfortzone), dat is gezond. Wanneer je namelijk een tijdlang dingen doet buiten je comfortzone, wordt dit comfortabeler en is het je nieuwe comfortzone geworden.

Als coach ben ik ook ervaringsdeskundige. Na 2 x een burn-out te hebben doorgemaakt, weet ik precies de valkuilen, de do’s en de don’ts. Ook een huwelijkscrisis, ontslag, vreemdgaan, verlies van dierbaren, problemen met kinderen en onzekerheid zijn mij niet vreemd. Doordat ik hier, ook in mijn rol als coach, altijd erg open over ben, voelen cliënten zich snel vrij genoeg om hun eigen verhaal te vertellen. Als jouw coach ben ik zoveel mogelijk vrij van oordelen en mag je er zijn met alles wat er is

Contact

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek ( een half uur) inplannen, dit is helemaal vrijblijvend. Hierna kan eventueel een vervolgafspraak gepland worden.

Heb je vragen over NLP coaching bij TRAINiNGE? Of over onze NLP trainingen of NLP opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Middenraai 62 7912 TL Nieuweroord

Telefoonnummer

+31-6-23587279

E-mailadres

info@traininge.nl