NLP Opleidingen

NLP opleidingen

Wat zijn NLP opleidingen?

Herken jij dat je je soms onzeker voelt? Dat je niet zoveel zelfvertrouwen hebt als je zou willen hebben? Misschien doe je daardoor dingen niet die je eigenlijk wel graag zou willen.

Je wilt je toch niet laten beperken door jouw onzekerheid? Dat je daardoor bijvoorbeeld die leuke baan, partner of vriendschap misloopt?

Met een NLP opleiding vergroot jij jouw zelfvertrouwen. NLP maakt je bewust van jouw gedachten en de denkfouten die je hierin maakt. Doordat je weet wat je doet, kun je een andere keuze maken. Je zelfbeeld verandert en je gaat meer zelfvertrouwen uitstralen.

Bij TRAINiNGE worden al sinds 2012 NLP opleidingen gegeven door ervaren trainers, met als doel jou verder te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Onze Opleidingen

Ga op zoek met behulp van onze opleidingen

Ook opleidingen waarbij geen NLP stof wordt behandeld of waar geen NLP kennis voor nodig is

brain solid

Gratis NLP cursus

Gratis NLP cursus door TRAINiNGE in Drenthe
medal solid

(h) NLP Practitioneropleiding

(h) NLP Practitioneropleiding door TRAINiNGE in Drenthe
graduation cap solid

(h) NLP Master Practitioner opleiding

(h) NLP Master practitioner opleiding door TRAINiNGE in Drenthe
comments solid

(h) NLP Coach opleiding 

(h) NLP Coach opleiding door TRAINiNGE in Drenthe

Waar let je op bij NLP

Hoe kies ik een goede NLP opleiding?

Belangrijk bij de keuze voor een opleiding is dat je zorgt dat jij voor jouzelf het maximale eruit kan halen. Dat begint natuurlijk pas wanneer je je op je gemak voelt. Daarom zijn er regelmatig gratis NLP workshops, daar kun je de sfeer komen proeven.

Past zo’n moment niet? Maak dan vrijblijvend een afspraak om eens kennis te maken. Daarnaast wil je natuurlijk dat je leert wat je zou moeten leren in een opleiding. Een ABNLP erkenning zorgt ervoor dat jouw opleiding aan de criteria voldoet die nodig zijn om een waardevol certificaat te ontvangen.

Vraag je vervolgens af: is er voldoende begeleiding en persoonlijke aandacht? Er zijn opleidingen die worden gegeven in hele grote groepen of volledig online. Wanneer je dit fijn vindt, dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar als je bijvoorbeeld als doel hebt om meer zichtbaar te worden, dan is een kleine groep vaak beter. Bij TRAINiNGE zijn de groepen altijd klein, maximaal 10 mensen in een groep, dit maakt dat er veel aandacht is voor jou en jouw doelen.

20230701 134842 scaled e1690795427125
Traininge

Erkend NLP

Erkend opleidingsinstituut voor NLP opleidingen

Een NLP cursus bij TRAINiNGE duurt 16 dagen, na alle cursusdagen ontvang je het NLP practitioner certificaat. Dit certificaat is internationaal erkend door de ABNLP (American Board of NLP) ABH-NLP – American Board for Hypnotherapy and NLP (abh-abnlp.com). Dat betekent dat je na de NLP opleiding op elke plek ter wereld een vervolg zou kunnen volgen. TRAINiNGE is een erkend opleidingsinstituut en is ingeschreven bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) https://www.crkbo.nl/

De trainers bij TRAINiNGE zijn ervaren en zorgen ervoor dat zij zelf ook steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP maar ook andere vlakken van persoonlijke groei. Ook wij kunnen een ander immers maar zover helpen als we zelf zijn gekomen.

Vragen?

Neem contact op

Wil je meer weten? Leg contact en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

een goed gesprek met NLP

Hoelang duurt een NLP opleiding?

Inhoud van de NLP opleiding

Nu denk je misschien: 16 dagen? Waar haal ik de tijd vandaan?

Gelukkig zijn deze dagen verspreid over een langere tijd. Dit heeft als belangrijkste reden dat verandering tijd nodig heeft. We werken in blokken van steeds 2 dagen, ongeveer 1 x per maand. In die tussentijd ga je het geleerde in de praktijk brengen, gewoon in je eigen leven.

In zo’n 2 daagse worden theorie en praktijk afgewisseld, dit heeft o.a. te maken met jouw leerstrategie. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. De een heeft aan een paar woorden genoeg, de ander wil veel informatie. Veel mensen willen het eerst zien, voordat ze er een beeld van kunnen vormen en anderen willen iets eerst zelf gedaan hebben. Bij ons komen alle voorkeuren aan bod. Dit maakt een dag lekker afwisselend. Een vaak gehoorde opmerking is dan ook: ‘Oh? Is de dag nu alweer om?’