NLP trainingen

NLP opleidingen

Wat zijn NLP trainingen?

Vraag jij je weleens af hoe de rest van je leven eruit gaat zien? Zoals in dat liedje van Doe Maar: “Is dit alles wat er is?” Je wilt toch niet aan het eind van je leven ontdekken dat je niet alles eruit hebt gehaald wat erin zat? Misschien wil je nog van baan veranderen maar heb je geen idee welke of heb je een grote droom die je wilt verwezenlijken. Of misschien weet je juist helemaal niet wat je eigenlijk zou willen.

NLP trainingen helpen om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke doelen, kwaliteiten en wensen. Je leert jezelf beter kennen. Hierdoor worden jouw patronen zichtbaar en kun je zelf kiezen om deze al dan niet te veranderen.

Onze Opleidingen

Ga op zoek met behulp van onze opleidingen

Ook opleidingen waarbij geen NLP stof wordt behandeld of waar geen NLP kennis voor nodig is

brain solid

Gratis NLP cursus

Gratis NLP cursus door TRAINiNGE in Drenthe
medal solid

(h) NLP Practitioneropleiding

(h) NLP Practitioneropleiding door TRAINiNGE in Drenthe
graduation cap solid

(h) NLP Master Practitioner opleiding

(h) NLP Master practitioner opleiding door TRAINiNGE in Drenthe
comments solid

(h) NLP Coach opleiding 

(h) NLP Coach opleiding door TRAINiNGE in Drenthe
people arrows solid

2 daagse Transactionele Analyse (TA)

(h) NLP Coach opleiding door TRAINiNGE in Drenthe
shower solid

NLP opfrisdag

(h) NLP opfrisdag door TRAINiNGE in Drenthe
people group solid

2 daagse training Systemisch Werken

2 daagse training systemisch werken door TRAINiNGE in Drenthe
users solid

Opstellingenavond

Familieopstellingen, opstellingenavond door TRAINiNGE in Drenthe

Waar let je op bij NLP

Zelfverzekerder worden en beter communiceren

Een NLP training volg je vooral voor jezelf en de mensen om jou heen profiteren er ook van, wat mooi meegenomen is. Je zult merken dat je zelfverzekerder wordt, beter weet wat je eigenlijk wilt en daardoor goede besluiten kunt nemen. Wanneer jij lekkerder in je vel zit, zal jouw omgeving daar ook plezier aan beleven. We willen immers allemaal dat het goed gaat met de mensen waar we van houden.

Een NLP training geeft je behalve meer inzicht in jezelf ook tools voor een betere communicatie. Jouw boodschap zal helderder overkomen en je leert goede vragen te stellen, hierdoor ga je de mensen om je heen beter begrijpen. Moet je wel eens een presentatie geven? Iets verkopen? Door meer te leren over taal en hoe dit te gebruiken, kun jij dit straks als de beste. Wie wil dat nou niet?

Onderzoek heeft uitgewezen dat de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties. De kwaliteit van je relaties wordt bepaald door jouw communicatie. Best nuttig om je communicatie eens onder de loep te nemen wanneer dit kan leiden tot een leuker leven. Vandaar dat communicatie een onderdeel vormt van de NLP training. Dit gaat zowel over je verbale communicatie, wat je zegt met je woorden en de toon waarop, als om de non-verbale communicatie, wat je vertelt met je lichaamshouding en gezichtsuitdrukking. Wist je dat dit laatste het grootste deel van je boodschap bepaalt? In een NLP training leer je patronen en voorkeuren herkennen, van jezelf en van je gesprekspartner. Wanneer je dit kunt herkennen kun je meer afstemming bereiken, waardoor gesprekken op een diepere laag kunnen plaatsvinden.

20230701 134842 scaled e1690795427125
Traininge

Erkend NLP

Erkend opleidingsinstituut voor NLP opleidingen en trainingen

Een NLP cursus bij TRAINiNGE duurt 16 dagen, na alle cursusdagen ontvang je het NLP practitioner certificaat. Dit certificaat is internationaal erkend door de ABNLP (American Board of NLP) ABH-NLP – American Board for Hypnotherapy and NLP (abh-abnlp.com). Dat betekent dat je na de NLP opleiding op elke plek ter wereld een vervolg zou kunnen volgen. TRAINiNGE is een erkend opleidingsinstituut en is ingeschreven bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) https://www.crkbo.nl/

De trainers bij TRAINiNGE zijn ervaren en zorgen ervoor dat zij zelf ook steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP maar ook andere vlakken van persoonlijke groei. Ook wij kunnen een ander immers maar zover helpen als we zelf zijn gekomen.

Vragen?

Neem contact op

Wil je meer weten? Leg contact en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

een goed gesprek met NLP

Voor wie

Voor wie zijn NLP trainingen geschikt?

Mensen vragen weleens voor wie NLP opleidingen geschikt zijn. Eigenlijk is dat voor iedereen die weleens te maken heeft met andere mensen én bereid is om op zelfonderzoek uit te gaan. We zien dan ook een enorme diversiteit in deelnemers. Er komen managers, die bijvoorbeeld willen leren hoe ze hun team sterker maken en hoe ze makkelijker problemen of conflicten kunnen hanteren. Ook docenten, zij leren bijvoorbeeld hoe ze beter kunnen afstemmen op hun leerlingen en de leervoorkeuren beter te gebruiken. Zorgverleners en artsen leren patiënten beter te begrijpen en kunnen ze daardoor beter begeleiden.

Goede vragen stellen blijkt in veel beroepsgroepen een belangrijk ontwikkelpunt te zijn. Ouders leren beter afstemmen op kinderen en hun (ex) partner. Ook kunnen zij technieken uit de NLP trainingen inzetten om bijvoorbeeld kinderen in hun kracht te zetten, meer vertrouwen te geven en te leren omgaan met boosheid, angsten en verdriet. Het korte antwoord op de vraag voor wie een NLP training geschikt is: Alleen niet voor mensen die hetzelfde willen blijven en nooit andere mensen ontmoeten.

Mogelijkheden met NLP trainingen

Er zijn verschillende NLP trainingen die je zou kunnen volgen. Het begint altijd met een NLP practitioner training, hier leer je de basis over jezelf en anderen. Daarna kun je ervoor kiezen om deze kennis uit te breiden, bijvoorbeeld door een NLP Master training te volgen. Deze training verdiept en verbreed je NLP kennis ten opzichte van de Practitioner. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om anderen te gaan begeleiden, hiervoor volg je en NLP coach opleiding. Daar leer je het proces van NLP coaching, de do’s en don’ts in begeleiding en de valkuilen. Ook laten we je daar kennis maken met andere technieken en methodes dan alleen NLP, zodat je uiteindelijk gaat ontdekken wat voor coach jij zou willen zijn. Wil je zelf NLP trainingen gaan geven, dan kun je een NLP trainersopleiding gaan volgen.

Kosten

Wat zijn de kosten van een NLP training?

Een NLP cursus volgen kost tijd. 16 dagen lang ben je aan het leren over jezelf en anderen. Tussen de trainingsblokken door is er tijd voor intervisie, je oefent samen de behandelde lesstof. Natuurlijk pas je in jouw dagelijks leven toe wat je hebt geleerd. Behalve tijd betaal je ook voor de trainingsdagen. De totale prijs van een NLP training is €2697,=, voor dit bedrag ontvang je 16 dagen training, de hele dag eten en drinken en een alom geprezen lunch, een manual en alle andere benodigdheden om de training te kunnen volgen. Voor ZZP’ers zijn de kosten van een NLP training aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Werkgevers kunnen de kosten ook aftrekken en zijn daarom weleens bereid de kosten voor rekening te nemen. Meer informatie hierover lees je in de informatie voor werkgevers. De kosten voor een opleiding kunnen eventueel in termijnen worden voldaan, indien van toepassing dit graag aangeven op het aanmeldformulier. Wil je voor de NLP training STAP budget aanvragen, neem dan contact op via info@traininge.nl

NLP training

Een NLP training volgen bij TRAINiNGE

Natuurlijk wil jij jouw NLP training gaan volgen bij een professioneel en betrouwbaar instituut. TRAINiNGE heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van NLP trainingen. Waar er vroeger training werd gegeven aan grote groepen is er nu heel bewust gekozen voor kleine groepen (max 10 personen) op een fijne locatie. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en echte begeleiding voor jou en jouw proces. Vaak is er naast de trainer een assistent trainer aanwezig, voor nog meer begeleiding. De trainers van TRAINiNGE volgen continue bij- en nascholing op het gebied van NLP, HNLP en andere vormen van persoonlijke groei. Zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

TRAINiNGSRUIMTE
Traininge

Meer informatie over de NLP trainingen

Voordat je een keuze maakt voor een NLP training raden we je aan een keer kennis te maken. Ontmoet jouw trainer en voel voor jezelf of er genoeg klik is om met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Bezoek de locatie en kijk of jij jezelf daar een training ziet volgen. Blader door het lesmateriaal en vraag je af je hier genoeg gaat leren.

TRAINiNGE biedt jou een gratis workshopavond, meerdere keren per jaar, zodat je kunt ervaren wie, wat en waar. Past zo’n avond niet voor jou, maak dan vrijblijvend een afspraak om eens te komen kennismaken.

Bij vragen over onze NLP trainingen, onze werkwijze of andere vragen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar om je vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten.