opleidingsinstituut en coaching

Wil jij je (blijven) ontwikkelen?ontwikkelingsavond TRAINiNGE

Mensen die continue bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling krijgen meer inzicht in hun eigen handelen en communicatie. De kwaliteit van je relaties wordt bepaald door de kwaliteit van je communicatie en je relaties hebben effect op je geluksgevoel. Helemaal niet gek om meer inzicht in jezelf te krijgen, toch?

TRAINiNGE organiseert ontwikkeliNGsavonden, momenten waarop je tegen een kleine vergoeding kunt leren.

Locatie: Nieuweroord (gemeente Hoogeveen)

TRAINiNGE, Middenraai 62, 7912 TL, Nieuweroord

Routebeschrijving

Trainer: Deze avonden worden begeleid door Inge Kats-Brekelmans (gecertificeerd en ruim ervaren systemisch opsteller, NLP trainer en coach)

Data: 

maandag 18 september 2023

maandag 16 oktober

maandag 6 november

dinsdag 9 januari 2024

Tijd: 

19.00 – 21.30 uur

Instapvoorwaarden: 

Geen speciale voorwaarden vereist, iedereen is welkom

Jouw investering:

€ 15 incl koffie/thee en eventuele materialen, contant te voldoen op de avond zelf.

Alleen bij familieopstellingen: 

€ 45 wanneer je tijdens familieopstellingen met jouw vraag wilt werken (graag vooraf aangeven, er kunnen 2 à 3 vragen per avond gesteld worden), overige belangstellenden en representanten betalen €15 (Op de avond zelf contant te voldoen)

Graag aanmelden van te voren info@traininge.nl of telefonisch/sms/whatsapp 06-23587279 

Over familieopstellingen:

Overal waar mensen (of dingen) zich tot elkaar verhouden spreken we van een systeem.
Systemisch werk ofwel Familie opstellingen geeft inzicht in hoe deze verhoudingen zijn. Wanneer deze op een of andere manier scheef zijn, ontstaan er dynamieken. Dynamieken geven klachten (geestelijk of lichamelijk) of in elk geval een ontevreden gevoel binnen het systeem.

Met een opstelling krijg je inzicht in het systeem en is er de mogelijkheid de balans weer te herstellen.

Reacties van de aanwezigen op vorige avonden:

 

Wat een mooie avond. Echt bijzonder om dit te ervaren. Ook mooi hoe iNGE de groep begeleidt vanuit lichtheid, veiligheid en humor. 

<Janneke>

Ik ben weer in beweging gekomen en dat voelt goed. Opmerkelijk hoe ik emoties had vastgezet in mijn lichaam. Ik word nog wel moe, maar anders dan voorheen.

<C.L.>

Ik wilde je nog graag erg bedanken voor het inzicht dat ik gisteren heb gekregen en de warme manier waarop jij en iedereen daar mee omging.
<J.M.>

Een heel indrukwekkende avond mag ik wel zeggen. Het is moeilijk te omschrijven maar ik raad je zeker aan ook eens naar een opstellingsavond te gaan.
<Anet>

Ik vond het weer een hele fijne workshop Opstellingen gisteravond. En wat tekenend dan weer dat we allemaal zo met hetzelfde lijken bezig te zijn.
<Frauke>