2 daagse training Systemisch Werken

TRAINiNGE.nl

2 daagse training Systemisch Werken

Tijdens de 2 daagse training in systemisch werken maak je kennis met de basisuitgangspunten van Systemisch Werken. Je krijgt meer inzicht in je eigen familiesysteem en leert de kennis van familieopstellingen toe te passen bijvoorbeeld in coaching. De training leert je NIET om grote opstellingen te begeleiden.

We leven, werken en leren in systemen. Zo vormt ons gezin van herkomst een systeem maar ook de organisatie of het team waarin je werkt of de sportschool waar je lid van bent. In het systeem waarin mensen leven, werken of leren kunnen dynamieken ontstaan die het systeem verstoren. Door elementen uit zo’n systeem in de ruimte op te stellen, worden deze dynamieken zichtbaar en komen mogelijke oplossingen in beeld. Er komt meer balans en rust. Vanuit Systemisch Werken kun je werken met familieopstellingen, loopbaanopstellingen, organisatieopstellingen en zelfs met gezondheidsopstellingen.
Systemisch werken

Voor wie is de training Systemisch Werken bedoeld?

Mogelijk herken je jezelf in een (of meer) van de volgende zaken: je zorgt voor veel mensen om je heen, je hebt het gevoel er niet helemaal bij te horen, je trekt jezelf in bepaalde situaties terug, je voelt verdriet van ander(en) aan, je bent goed in het vermijden van conflicten of je wilt altijd bemiddelen, je geeft veel, je kent niet-functionele angsten, je blijft lang boos of verdrietig.

Deze 2-daagse training Systemisch Werken is toegankelijk voor iedereen die bereid is actief deel te nemen en eigen persoonlijke onderwerpen in te brengen. Het kan natuurlijk ook dat je beroepsmatig werkt als bijvoorbeeld (kinder)coach, leerkracht of trainer, ook dan is deze workshop zeer interessant omdat je kennis maakt met de basismodules van Systemisch Werken. Je kunt het geleerde direct toepassen binnen je eigen privéleven en/of werk

In deze training maak je kennis met de basisuitgangspunten van Systemisch Werken. Je krijgt meer inzicht in je eigen familiesysteem en leert de kennis van familieopstellingen toe te passen bijvoorbeeld in coaching. De training leert je NIET om grote opstellingen te begeleiden.

aanmelden? KLIK HIER

Wat komt er aan bod in de training:

Informatie over de training Systemisch Werken van TRAINiNGE

Locatie:

Nieuweroord (gemeente Hoogeveen)

Op de unieke locatie van TRAINiNGE wordt deze training gegeven in een mooie landelijke omgeving. De werkruimte is huiselijk, de sfeer laagdrempelig.

Er is ruimte om buiten of in een aparte ruimte te werken en gelegenheid voor een wandeling in de middagpauze. Een dag training volgen bij TRAINiNGE is een dag genieten van goede koffie en thee, lekkere versnaperingen en een uitgebreide, verse lunch waarbij rekening gehouden kan worden met dieetwensen (mist op tijd aangegeven).

Trainer:

Internationaal gecertificeerd (H) NLP Trainer, systemisch opsteller en coach Inge Kats-Brekelmans

Inge volgde verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van systemisch werken. Ze begeleidde meer dan 500 opstellingen en nam aan evenveel opstellingen deel. Haar kennis haalde zij onder andere bij Phoenix opleidingen, Hellinger instituut, Peter de Vries en Itan opleidingen. Wil je eerst eens kennis maken met systemisch werken? Voel je vrij om eens mee te doen op een opstellingenavond, deze worden bijna elke maand gegeven en vind je onder ontwikkelingavond

Data van deze training

  •  woensdag en donderdag
  • 28 en 29 februari 2024

TIJD: 9.30-16.00 uur

Instapvoorwaarden:

  • MBO werk- en denkniveau is gewenst
  • Openstaan voor zelfreflectie en feedback
  • Bereidheid eigen organisatie-, of familiethema’s in te brengen

Jouw investering:

  • Jouw investering voor deze tweedaagse € 343,=
    Dit bedrag is inclusief handout en een goede lunch, koffie, thee, lekkers.
  • Eigen persoonlijke inbreng

Kwalificatie:

Na het volgen van deze training krijg je, indien gewenst, een bewijs van deelname.

2 daagse training Systemisch Werken

Meld je aan

We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen! Bereik ons vandaag nog voor meer informatie over onze NLP opleidingen en cursussen in Drenthe.

Adres

Middenraai 62 7912 TL Nieuweroord

Telefoonnummer

+31-6-23587279

E-mailadres

info@traininge.nl