Opstellingenavond

TRAINiNGE.nl

Opstellingenavond

Heb jij weleens een opstellingenavond meegemaakt? Dan is het daar nu tijd voor! Mensen die continu bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling krijgen meer inzicht in hun eigen handelen en communicatie. De kwaliteit van je relaties wordt bepaald door de kwaliteit van je communicatie en je relaties hebben effect op je geluksgevoel. Helemaal niet gek om meer inzicht in jezelf te krijgen, toch?
Ontwikkelingsavonden gratis nlp cursus

Voor wie is een opstelliNGEnavond geschikt?

TRAINiNGE organiseert opstelliNGEnavonden, momenten waarop je tegen een kleine vergoeding kunt leren over jezelf en over en met anderen.

Een ieder die zich wil blijven ontwikkelen is welkom. Er is geen speciale voorkennis vereist.

Op deze avonden leer je van, met en aan elkaar door ervaringen te delen en kennis te maken met de basis van (familie) opstellingen.

 

 

Opstellingen zijn een mooie manier om een van een afstandje naar jouw eigen probleem te kijken. Misschien herken je wel dat je vaak voor het probleem van een ander wel een oplossing weet. Maar nu gaat het om jouw ding. En je weet niks meer. Heb jij dat ook?

Hoe mooi is het wanneer je je eigen inzichten krijgt, dus hiervoor niet afhankelijk bent van een ander!

Dit is waar deze avonden op ingericht zijn. Je kan werken met een persoonlijk vraagstuk en daar nieuwe ideeën over krijgen.
Alleen meedoen en meekijken in de vragen van een ander kan ook. Dit levert vaak de mooiste inzichten op. Het meest persoonlijke is immers universeel.

meld je aan

Wat komt er aan bod in de training:

Informatie over de opstelliNGEnavond

Locatie:

Nieuweroord (gemeente Hoogeveen)

TRAINiNGE, Middenraai 62, 7912 TL, Nieuweroord

Trainer:

Deze avonden worden begeleid door Inge Kats-Brekelmans (gecertificeerd en ruim ervaren systemisch opsteller, NLP trainer en coach)

Inge kwam in 2000 voor het eerst in aanraking met opstellingen. Zij heeft inmiddels meer dan 500 opstellingen meegemaakt waarvan zij er minstens 300 zelf begeleidde.

Het begeleiden van opstellingen is voor haar de meest ultieme manier van werken. Er worden in korte tijd enorme stappen gezet, hierdoor kunnen mensen grote veranderingen doormaken met relatief weinig “moeite”.

Data van deze training

maandag 25 maart

maandag 22 april

maandag 27 mei

maandag 24 juni

Tijd: 

19.00 – 21.30 uur

Instapvoorwaarden:

Geen speciale voorwaarden vereist, iedereen is welkom

Bereidheid tot zelfreflectie is een pré

Vertrouwelijkheid is een must

Jouw investering:

€ 50,= wanneer je tijdens (familie)opstellingen met jouw vraag wilt werken (graag vooraf aangeven, er kunnen 2 vragen per avond gesteld worden), overige belangstellenden en representanten betalen €17,= (Op de avond zelf contant te voldoen)

Graag aanmelden van te voren info@traininge.nl of telefonisch/sms/whatsapp 06-23587279

Over familieopstellingen:

Overal waar mensen (of dingen) zich tot elkaar verhouden spreken we van een systeem.
Systemisch werk ofwel Familie opstellingen geeft inzicht in hoe deze verhoudingen zijn. Wanneer deze op een of andere manier scheef zijn, ontstaan er dynamieken. Dynamieken geven klachten (geestelijk of lichamelijk) of in elk geval een ontevreden gevoel binnen het systeem. Deze “klachten” kunnen verminderen door in een opstelling (familieopstelling of andere vorm van systemisch werk) te zien waar de “schoen wringt” en door met behulp van een opsteller recht te zetten waar dit nodig is.

Met een opstelling krijg je inzicht in het systeem en is er de mogelijkheid de balans weer te herstellen.

Opstellingenavond

Meld je aan

We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen! Bereik ons vandaag nog voor meer informatie over onze NLP opleidingen en cursussen in Drenthe.

Adres

Middenraai 62 7912 TL Nieuweroord

Telefoonnummer

+31-6-23587279

E-mailadres

info@traininge.nl

Wat is Opstellingenavond?

Een opstellingenavond is een avond waarin de basiswetten voor systemen aan bod komen. Wanneer je meer weet over hoe een systeem hoort te werken wordt het gemakkelijker om met mensen om te gaan.
We spreken van systemisch wanneer mensen zich op een of andere manier tot elkaar verhouden. Dit kun je neerzetten, dat heet dan een familieopstelling, systeemopstelling, probleemopstelling, organisatieopstelling of loopbaanopsteling.

Opstellingenavond in Drenthe

Systemisch werk in Nieuweroord, nabij Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel