TrainiNG Karakterstructuren

TRAINiNGE.nl

TrainiNG Karakterstructuren

Bij de 3 daagse training Karakterstructuren van TRAINiNGE maak je kennis met 6 verschillende maskers en ontdek je hoe mensen aan deze karakterstructuren komen. Je leert hoe je deze maskerstructuren kunt waarnemen, zowel bij jezelf als bij anderen. Je krijgt inzicht in de valkuilen, de kwaliteiten en ook de taken van deze maskers binnen jouw persoonlijke leven. Je leert hoe je hiermee om kunt gaan zodat je meer balans ervaart bij jezelf en dit kunt doorgeven aan anderen (bijvoorbeeld als coach).
Systemisch werken

Voor wie is een TrainiNG Karakterstructuren geschikt?

Het kan zijn dat je jezelf herkent in een of meer van de volgende aspecten: het zorgen voor anderen om je heen, het gevoel van niet volledig erbij te horen, jezelf terugtrekken in bepaalde situaties, het oppikken van het verdriet van anderen, bedreven zijn in het vermijden van conflicten of altijd willen bemiddelen, veel geven, niet-functionele angsten ervaren, langdurige boosheid of verdriet vasthouden.

Ontdek tijdens de 3-daagse training Karakterstructuren van TRAINiNGE de 6 verschillende maskers en hoe mensen ze ontwikkelen. Leer hoe je deze maskerstructuren kunt herkennen bij jezelf en anderen. Krijg inzicht in valkuilen, kwaliteiten en taken van deze maskers in jouw persoonlijke leven. Leer ermee omgaan voor meer balans bij jezelf en anderen. Toegankelijk voor iedereen die actief wil deelnemen en eigen onderwerpen wil inbrengen. Ook geschikt voor (kinder)coaches, leerkrachten of trainers om basismodules van Systemisch Werken te leren en direct toe te passen in privé- en werkcontext.

Tijdens de 3-daagse training “Karakterstructuren” van TRAINiNGE maak je kennis met zes verschillende maskers en ontdek je hoe mensen deze karakterstructuren ontwikkelen. Je leert hoe je deze maskerstructuren zowel bij jezelf als bij anderen kunt herkennen. Je leert effectieve manieren om met deze maskers om te gaan, waardoor je meer balans in jezelf ervaart en dit ook kunt overbrengen op anderen, bijvoorbeeld als coach.

meld je aan

Wat komt er aan bod in de training:

Praktische informatie over de 3 daagse karakterstructuren training van TRAINiNGE:

Locatie:

TRAINiNGE, Nieuweroord (gemeente Hoogeveen) 

Trainer:

Inge Kats Brekelmans (trainer, coach, systemisch opsteller)

Data van deze training

3 dinsdagen: 19 maart, 26 maart en 2 april 2024

Tijd: 9.30-16.00 uur

Instapvoorwaarden:

  • Openstaan voor zelfreflectie en feedback

Jouw investering:

€ 497,– (inclusief informatie op papier en het boekje “Word wie je bent” van Tijn Ponjee, een heerlijke lunch, koffie, thee, lekkers) 

TrainiNG Karakterstructuren

Meld je aan

We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen! Bereik ons vandaag nog voor meer informatie over onze NLP opleidingen en cursussen in Drenthe.

Adres

Middenraai 62 7912 TL Nieuweroord

Telefoonnummer

+31-6-23587279

E-mailadres

info@traininge.nl

Wat is TrainiNG Karakterstructuren?

Zoek je naar een heldere uitleg over karakterstructuren training? Bij onze 3-daagse training Karakterstructuren van TRAINiNGE ontdek je alles over dit onderwerp. Maar wat houdt karakterstructuren training nu precies in?

Karakterstructuren training is een unieke leerervaring waarbij je kennismaakt met 6 verschillende maskers die mensen ontwikkelen. Tijdens de training leer je hoe je deze maskerstructuren kunt herkennen, zowel bij jezelf als bij anderen. Dit inzicht stelt je in staat om valkuilen, kwaliteiten en taken van deze maskers te begrijpen en er effectief mee om te gaan in je persoonlijke leven.

Door deel te nemen aan karakterstructuren training, ervaar je meer balans en harmonie in jezelf. Deze training stelt je in staat om deze balans ook aan anderen door te geven, bijvoorbeeld als coach. Je leert waardevolle strategieën om de maskerstructuren te observeren, te begrijpen en te beïnvloeden, waardoor je een positieve impact kunt hebben op je eigen leven en dat van anderen.

Of je nu al ervaring hebt als coach, leerkracht, of trainer, of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke groei, deze training is voor iedereen toegankelijk. Je wordt uitgenodigd om actief deel te nemen en je eigen persoonlijke onderwerpen in te brengen. De opgedane kennis en vaardigheden kun je direct toepassen in je privéleven en/of professionele werk.

Wil je meer weten over karakterstructuren training en hoe het jou kan helpen om meer balans en harmonie te ervaren? Schrijf je in voor onze 3-daagse training Karakterstructuren van TRAINiNGE en ontdek de kracht van deze unieke benadering.

TrainiNG Karakterstructuren in Drenthe

Ben je op zoek naar een opleiding karakterstructuren in Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide opleiding Karakterstructuren in de prachtige provincie Drenthe.

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de fascinerende wereld van karakterstructuren. Je leert alles over de 6 verschillende maskers die mensen ontwikkelen en hoe je deze maskerstructuren kunt herkennen, zowel bij jezelf als bij anderen. Door inzicht te krijgen in de valkuilen, kwaliteiten en taken van deze maskers, leer je hoe je meer balans en harmonie kunt creëren in jouw persoonlijke leven.

Onze opleiding karakterstructuren in Drenthe is speciaal ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Of je nu al werkzaam bent als coach, therapeut, leerkracht of gewoonweg je eigen persoonlijke groei wilt bevorderen, deze opleiding biedt waardevolle kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in zowel je privéleven als je werk.

Drenthe, met zijn prachtige natuur en rustige omgeving, vormt de ideale locatie voor deze opleiding. Hier kun je in een ontspannen sfeer leren en groeien, omringd door de inspirerende landschappen die deze regio te bieden heeft.

Schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding karakterstructuren in Drenthe en ontdek de diepgaande inzichten en transformatieve vaardigheden die je zullen helpen om een evenwichtiger en vervullender leven te leiden.