Over ons

RELAXiNGE

iNGE KATS-BREKELMANS

Mag ik mijzelf aan je voorstellen?

Mijn naam is Inge, geboren in 1975 en al jaren getrouwd met John. Ik ben moeder van 3 volwassen zonen en woon in Nieuweroord (gemeente Hoogeveen). Mijn leven lang jaag ik al mijn dromen na en maak ze steeds waar. Zo heb ik jarenlang met dieren gewerkt, een meisjesdroom. daarna volgde ik mijn droom om NLP trainer te worden en onlangs maakte ik mijn droom van een eigen trainingslocatie waar.

Mijn reis ging als volgt

Mijn reis

In 2000 ging ik actief aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling door het volgen van meditatietrainingen en energiewerk. In 2007 kwam ik, na een burn-out, in aanraking met NLP, door een Practitioner opleiding te volgen. Ineens ervaarde ik dat het leven er heel anders uit kwam te zien; ik leerde dat ik anders, positiever in het leven kon staan.

Ik ging mij verder in NLP verdiepen omdat ik mijn ervaring graag met anderen wilde delen. Ik volgde een NLP Master-, Coach- en Trainersopleiding en kon direct aan de slag als trainer.
Na 4,5 jaar intensief trainen voor een groot opleidingsinstituut, besloot ik vanuit mijn wens meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden, mijn eigen opleidingsinstituut op te richten: TRAINiNGE was geboren. Vanuit TRAINiNGE kan ik lesgeven op de manier die ik graag wil en daar krijg ik veel moois voor terug doordat ik zie welke stappen mijn klanten zetten.

Jaren ervaring
0 +

Contact

Neem contact op.

Wil je meer weten? Leg contact en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en succes.

keurmerk crkbo
Traininge
Wat is nlp?

NLP geeft inzicht in hoe je de dingen doet, zoals je ze doet.

Het mooie is dat, wanneer je weet hoe je iets doet, je ervoor kunt kiezen om het anders te doen. NLP geeft keuzes en wanneer je een andere keuze kunt maken, kun je logischerwijs ook een andere uitkomst krijgen. Je kunt een NLP opleiding volgen om jezelf sterker te voelen, meer zelfvertrouwen te krijgen, te ontdekken wat je wilt, beter te communiceren, meer voor jezelf te kiezen, meer balans te krijgen tussen verstand en gevoel, succesvoller te worden, nee te leren zeggen en nog veel meer redenen…

  • Neuro: (neurologisch) heeft te maken met ons zenuwstelsel, de neurologische verbindingen die we maken in ons brein en hoe we alles wat we waarnemen opslaan. Het gaat over alles wat we waarnemen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven.
  • Linguïstisch: linguïstiek (taalkunde) gaat over de manier waarop wij taal gebruiken om datgene wat we zien, horen, voelen, ruiken en proeven betekenis te kunnen geven. 
  • Programmeren: gaat over hoe wij doen wat we doen, daarvoor hebben we onze persoonlijke ‘programma’s’.  Alles wat we kennen en kunnen hebben we al eens geleerd en kunnen we dus veranderen (als we dat wilen).

Wat NLP verder is? Kom vrijblijvend kennismaken, dan vertel ik je meer!

Ons team

Jouw (h) NLP trainers en coaches

inge2

iNGE Kats-Brekelmans

NLP trainer en coach

‘Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!’

Inge (1975) werkt als internationaal gecertificeerd (h) NLP trainer en systemisch opsteller. Daarnaast coacht zij mensen individueel en werkt ze met echtparen in relatiecoaching.

foto 2 staand kleinst monique 7 5 2019

Monique Hoogenboom

NLP trainer en coach

‘Een leven lang leren, een mens raakt nooit uitgeleerd’.

Monique  (1961) werkt als internationaal gecertificeerd (h) NLP Master trainer en als gediplomeerd (kunstzinnig) coach vanuit haar eigen bedrijf Parenda in Amersfoort.

NLP Opleidingen

Ontdek de TRAINiNGEN

TRAINING 1

Gratis NLP cursus

Gratis NLP cursus door TRAINiNGE in Drenthe
NLP certificering

(h) NLP Practitioneropleiding

(h) NLP Practitioneropleiding door TRAINiNGE in Drenthe
young couple during a psychological session with p 9MYB6Z6

(h) NLP Master Practitioner opleiding

(h) NLP Master practitioner opleiding door TRAINiNGE in Drenthe