Wat is HNLP?

TRAINiNGE.nl

Wat is HNLP?

HNLP staat voor Humanistische Neuro Linguïstische Psychologie en is afgeleid van NLP. Waar in NLP meer aandacht besteed wordt aan vaste protocolen, is HNLP flexibeler, waardoor je de geleerde NLP technieken meer conversationeel kunt inzetten. Inspelen op wat zich aandient staat centraal. De HNLP-er moet flexibel zijn en kan zich niet verschuilen achter allerlei modellen. HNLP is ontwikkeld door John Overdurf, NLP trainer en psycholoog. Met het idee dat NLP sneller, nieuwer en gemakkelijker kon en dat is gelukt.

HNLP Practioner Opleiding van TRAINiNGE

In de (h) NLP practitioner opleiding van TRAINiNGE worden NLP en HNLP zo gecombineerd dat jij klassieke NLP leert en ook hoe je flexibel, op een HNLP manier, gebruik kunt maken van jouw opgedane kennis. Goed waarnemen is hierbij heel belangrijk. Waarnemingsvermogen en flexibiliteit horen bij elkaar. We besteden dan ook veel aandacht aan beide.

Wil jij een NLP of een HNLP-opleiding volgen?

Heb je interesse? Neem persoonlijk contact op: info@traininge.nl of meld je aan/ neem een optie voor/op de (h) NLP Practitioneropleiding die TRAINiNGE verzorgt middels het inschrijfformulier.

Wil je eerst kennismaken met (h) NLP? Kom dan naar de gratis workshop.

Jaren ervaring
0 +

Meld je aan

We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen! Bereik ons vandaag nog voor meer informatie over onze NLP opleidingen en cursussen in Drenthe.

Adres

Middenraai 62 7912 TL Nieuweroord

Telefoonnummer

+31-6-23587279

E-mailadres

info@traininge.nl