Workshops

Workshops

Kortere training volgen?

Bij TRAINiNGE geven we niet alleen NLP opleidingen. Ook worden er regelmatig kortere trainingen en workshops gegeven. Zo is er (bijna) elke maand een ontwikkeliNGsavond, vaak zijn dit avonden met familieopstellingen. 

Ook een 2 of 3 daagse training behoort tot de mogelijkheid. Kijk gerust eens verder.

Onze Workshops

Ga op zoek met behulp van onze workshops

Bij TRAINiNGE geven we niet alleen NLP opleidingen. Ook worden er regelmatig kortere trainingen en workshops gegeven.

people arrows solid

2 daagse Transactionele Analyse (TA)

(h) NLP Coach opleiding door TRAINiNGE in Drenthe
shower solid

NLP opfrisdag

(h) NLP opfrisdag door TRAINiNGE in Drenthe
people group solid

2 daagse training Systemisch Werken

2 daagse training systemisch werken door TRAINiNGE in Drenthe
users solid

Opstellingenavond

Familieopstellingen, opstellingenavond door TRAINiNGE in Drenthe
masks theater solid

TrainiNG Karakterstructuren

TrainiNG Karakterstructuren door TRAINiNGE in Drenthe

Workshop

2 daagse systemisch werk

In deze training maak je kennis met de basisuitgangspunten van Systemisch Werken. Je krijgt meer inzicht in je eigen familiesysteem en leert de kennis van familieopstellingen toe te passen bijvoorbeeld in coaching. De training leert je NIET om grote opstellingen te begeleiden.

We leven, werken en leren in systemen. Zo vormt ons gezin van herkomst een systeem maar ook de organisatie of het team waarin je werkt of de sportschool waar je lid van bent. In het systeem waarin mensen leven, werken of leren kunnen dynamieken ontstaan die het systeem verstoren. Door elementen uit zo’n systeem in de ruimte op te stellen, worden deze dynamieken zichtbaar en komen mogelijke oplossingen in beeld. Er komt meer balans en rust.
Vanuit Systemisch Werken kun je werken met familieopstellingen, loopbaanopstellingen, organisatieopstellingen en zelfs met gezondheidsopstellingen.

cursisten 4 min
Traininge

WORKSHOP

OntwikkeliNGsavond

Mensen die continue bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling krijgen meer inzicht in hun eigen handelen en communicatie. De kwaliteit van je relaties wordt bepaald door de kwaliteit van je communicatie en je relaties hebben effect op je geluksgevoel. Helemaal niet gek om meer inzicht in jezelf te krijgen, toch?

Op de ontwikkeliNGsavonden van TRAINiNGE kun je tegen een kleine vergoeding blijven ontwikkelen.

Vragen?

Neem contact op

Wil je meer weten? Vul het contactformulier in of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

oefenen1

WORKSHOP

3 daagse karakterstructuren

Bij de 3 daagse training Karakterstructuren van TRAINiNGE maak je kennis met 6 verschillende maskers en ontdek je hoe mensen aan deze karakterstructuren komen. Je leert hoe je deze maskerstructuren kunt waarnemen, zowel bij jezelf als bij anderen. Je krijgt inzicht in de valkuilen, de kwaliteiten en ook de taken van deze maskers binnen jouw persoonlijke leven. Je leert hoe je hiermee om kunt gaan zodat je meer balans ervaart bij jezelf en dit kunt doorgeven aan anderen (bijvoorbeeld als coach).